Onze winkel

Sinds 2009 hebben wij in de Korte Brugstraat onze nieuwe woonwinkel geopend. Het is een plek geworden waar u terecht kunt met al uw woonwensen. Of u de huiskamer wilt opfleuren met nieuwe gordijnen, andere vloerbedekking zoekt of wanneer u uw nieuwe woning moet inrichten, wij kunnen u altijd een passend advies geven.
 
Wat kunnen wij u bieden?
 
Gordijnen
Voor gordijnen hebben wij een uitgebreide keus aan overgordijnen, vitrages (glasgordijnen) en inbetween-gordijnen.
Ook kunt u kiezen uit de nieuwste vouwgordijnen tot maar liefst 6 meter breed, uitgevoerd in een door u gekozen stof. En dat alles gecombineerd met diverse ophangsystemen.
 
Zonwering
Op het gebied van zonwering hebben wij steeds de nieuwste trends in huis. Niet alleen met steeds betere isolerende eigenschappen maar ook het nieuwste op het gebied van design. Zoals horizontale jaloezieën tot maar liefst 7 cm. breed met stoer ladderband. Of de nieuwe Japanse design paneel- en rolgordijnen. Duette-zonwering in een uitgebreide reeks semi transparante en verduisterende stoffen uitgevoerd in een stijlvolle plissé.
 
Vloerbedekking
Wij beschikken over een uitgebreide collectie tapijt, vinyl, laminaat en metrofloor (ideaal voor vloerverwarming). Het laminaat hebben we in de nieuwste kleuren en voor intensief
gebruik in een dikte tot wel 12 mm.
Heeft u plannen voor het inrichten van uw huis? Dan willen wij u graag daarbij helpen met een passend inrichtings- en kleuradvies in de winkel of bij u thuis. Ook voor meubels,
verlichting en accessoires.
 
Neem eens een kijkje in onze winkel of maak een afspraak om bij u thuis langs te komen (dat kan ook in de avonduren of op zondag).